top of page

Prachtige kerstversiering door heel het winkelcentrum.


Het glazen huisje is ingericht in een volledige winterscene, die vanaf alle kanten te bekijken is. Er staan IJsberen, bewegende husky's, een iglo en andere prachtige bewegende figuren.


Komen jullie snel de noordpool familie bekijken?


Op 14 december van 12.30 - 16.30 vieren we het vernieuwde winkel met een spetterende opening. Met o.a. kerstkoor 'Christmas Quartet', Kerstmarionettes, Workshop Kerststukje maken, om 15.00u opening door wethouder Gordon, trekking winnaars kerstpakketten Facebookactie en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de officiële opening.


Of facebook zijn we actief bezig met leuke winacties waarin elke dag een prijs wordt weggegeven, beschikbaar gesteld door de winkeliers. Klik hier voor meer informatie. Door mee te doen aan de Facebookactie: Adventskalender, doe je automatisch mee aan de grote loterij om 15.00u op 14 december in het winkelcentrum. Tijdens deze loterij maak je kans op te gekke prijzen waaronder: 1 minuut gratis winkelen, kerstpakketten een Airfryer en nog veel meer...De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de vernieuwing van Winkelcentrum Groenhof. Met trots delen wij u mee dat de werkzaamheden klaar zijn en het winkelcentrum weer optima forma is. Kom snel langs om een kijkje te nemen, het ziet er prachtig uit!


Met drie supermarkten (Albert Heijn, Lidl, Jumbo), diverse speciaalzaken, gezellig terras en volop parkeergelegenheid is Winkelcentrum Groenhof uniek in Amstelveen. Een comfortabel winkelcentrum met uiteenlopend aanbod en gezelligheid waar de betrokken ondernemers voor de klanten klaar staan!


We tellen af naar de officiële opening op 14 december, kom nu alvast kijken en doe mee aan onze dagelijkse facebook winactie!
bottom of page