top of page

Opening vernieuwde Jumbo!

Bijgewerkt op: 3 jun. 2019

Winkelcentrum Groenhof is in volle verbouwing, en het gaat hard. Op woensdagochtend 8 mei is op de knop gedrukt en de nieuwe Jumbo geopend!



In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld schepmaaltijden verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers in de winkel pizza's op maat om thuis af te bakken. Bovendien is er een versplein waar klanten volop keuze hebben uit een ruim assortiment dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen ze op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. De winkel beschikt over zelfscanners waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en betalen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen.


Ook is het mogelijk om online bestellingen op te halen bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, kunnen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.


bottom of page